Geplaatst op28/08/2018 Bij In Boedijn was here En582 Views

a.s. weekend is Cultureel weekend in Hoorn!Aanbevolen

Het Culturele weekend in Hoorn vindt dit jaar plaats op vrijdag 31 augustus, zaterdag 1 september en zondag 2 september. U bent hier toch ook bij?

Vrijdag 31 augustus (16.00 – 20.30 uur)
De opening van het weekend vindt plaats in Schouwburg Het Park. Deelnemers van Cultuur Hoorn presenteren een gratis programma van muziek, theater, dans, beeldende kunst, geschiedenis en meer. Er staan foodtrucks op het plein, kinderen kunnen spelen en er is genoeg (gratis) cultureel vermaak. Komt u ook cultuur proeven?

Klik hier voor de folder met het gehele programma (gratis).
Meer informatie over Cultuur Hoorn is te vinden op www.cultuurhoorn.nl.

Zaterdag 1 september (15.00 – 23.00 uur)
De 15e editie van de Havenconcerten vindt plaats op zaterdag 1 september. Op de prachtige locatie, de Karperkuilhaven in Hoorn, vinden vanaf de barkentijn ‘Abel Tasman’ diverse optredens plaats. Dit muzikale evenement met een middag en avondprogramma is gratis toegankelijk.

15.00 uur – Leerlingen van muziekschool Boedijn
16.00 uur – Hear here Nonet met Roos Jonker
20.00 uur – Amstel Quartet met Philippe Elan
21.30 uur – The Tibbs

Zondag 2 september (12.00 – 17.00 uur)
Op de eerste zondag van september vindt traditiegetrouw de Kunst- en Cultuurmarkt in het centrum van de stad plaats. Cultuur Hoorn staat op de Gedempte Turfhaven/ Spoorstraat met een podia, waarop diverse mini-optredens gegeven worden door o.a. Woezel & Pip, Muziekschool Boedijn, Verhip, Buurman & Buurman, Nour Mardini, Musicalvereniging Westend, Theater Het Pakhuis e.a.. Ook staan allerlei spelers van Cultuur Hoorn achter de kramen. U kunt de jaarprogramma’s ophalen of gebruik maken van aantrekkelijke kortingen.

Klik hier voor meer informatie over het Hoorns Culturele weekend 2018.