Band zoekt bassist!

Ben je tussen 12-15 of 18-25 jaar, speel je basgitaar en zoek je een band die binnen 3 weken optreedt dan hebben we die voor je!

Het project Join The Band van onze Pop & Jazz afdeling kan namelijk nog voor twee bands een bassist gebruiken. Er wordt gerepeteerd in het weekend van 7-9 april met een optreden op zondagmiddag 9 april in Manifesto.
Op het repertoire staan o.a. de laatste hits van Ed Sheeran en Alessia Cara. Maar ook Californication van the Red Hot Chili Peppers en Fast Love van George Michael.

Lijkt het je wat? Lees hier meer over het project Join The Band of neem dan contact op via email: info@muziekschoolboedijn.nl of via onze facebookpagina.

Ben je nog niet toe aan optreden, maar lijkt het je wel te gek om basgitaar te spelen?

Zet dan de eerste stap en schrijf je in voor een gratis proefles. Voor nieuwe, serieuze  leerlingen hebben we leuke band mogelijkheden. Wil je meer weten over het instrument? Hier lees je meer over Basgitaarles.

[vc_button title=”Ik schrijf me in voor een gratis proefles!” target=”_self” color=”wpb_button” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://muziekschoolboedijn.nl/inschrijfformulier”]