Geplaatst op15/06/2016 Bij In Open Dag, Over ons En1289 Views

Muziekschool Boedijn laat van zich horen tijdens de Stadsfeesten van 18-19 juni

Muziekschool Boedijn heeft het afgelopen jaar haar 25-jarige jubileum gevierd met allerlei activiteiten, van bijzondere concerten tot aparte workshops. Ook tijdens de Hoornse Stadsfeesten van dit jaar staat de jarige muziekschool volop in de aandacht. Samen met de programmeur van de Stadsfeesten is gezocht naar mooie locaties waar de muziekschool zich kan presenteren. Dat is gelukt.

Op zaterdag 18 juni presenteren bands van de Popschool zich op het Kerkplein. Vooral het cross over-project Join The Band, waarbij pop- en klassieke leerlingen samenspelen krijgt hier een grote rol. Diezelfde zaterdag houdt de muziekschool voor het eerst haar Open Dag op Locatie in de foyer van Schouwburg ’t Park. Daar presenteert de muziekschool zich in al haar facetten. Iedereen kan langskomen om instrumenten uit te proberen, optredens bij te wonen of informatie in te winnen.

Op zondag 19 juni presenteert een keur van jonge musici, van klassiek tot singer/song writers, zich in het prachtige Grand Café ’t Hop aan de Westerdijk. Dit podium staat die dag helemaal in het teken van al het talent dat de muziekschool rijk is. Wouter Hakhoff, directeur a.i. van de muziekschool: ‘Wij zijn ontzettend blij met deze mooie samenwerking en hebben heel veel zin in de Hoornse Stadsfeesten!’

Het programma: