Geplaatst op15/07/2016 Bij In Muziekschool in beeld, Nieuws, Open Dag, Upcoming event En1013 Views

BOEDIJN OPENT NIEUWE SEIZOEN TIJDENS KUNST EN CULTUURDAGEN HOORN

Muziekschool Boedijn is van plan er weer een bruisend en actief seizoen van te maken. Nu we in het afgelopen seizoen gevierd hebben dat we een kwart eeuw bestaan ligt er een nieuwe en frisse periode voor ons. De komende 25 jaar zullen wij laten zien dat we een volwassen instituut zijn dat veel te bieden heeft. En daar hebben we zin in!

Daarom trappen we meteen goed af in het eerste weekend van september. De stad Hoorn bruist dan van de culturele activiteiten; het culturele seizoen wordt dan geopend. Een uitgelezen kans om ons goed te presenteren. En dat gaan we doen.

Op vrijdag 2 september is de Hoornse Cultuurroute. Alle kunstinstellingen van Hoorn zullen zich die avond presenteren op diverse locaties. De muziekschool zal die avond optredens verzorgen bij onze cultuurpartner de bibliotheek. Daar zal die avond de presentatie van het boek HOP POP YEAH zijn, een boek vol foto’s van Hoornse popmuzikanten met daarin ook een aantal docenten en oud-leerlingen van onze school. Iets waar we trots op zijn.

Op zaterdag 3 september houden wij dan onze traditionele Open Dag, gewoon bij ons in de Noorderstraat. Dit wordt weer een uitgelezen kans voor alle geïnteresseerden om de school te leren kennen door te luisteren, te kijken en te proeven. De Open Dag zal zijn tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Wij zouden het fijn vinden als u vrienden en bekenden hierop wilt wijzen. Wij zijn trots op onze school en willen dat graag met zoveel mogelijk mensen delen.

Diezelfde middag zullen leerlingen van ons gaan optreden op de Havenconcerten. Als speciale gast zal niemand minder dan Tim Knol met ze meespelen. Dit gaat een bijzonder concert worden voor Boedijn. Mis het niet!

Zondag 4 september is de Kunst & Cultuurroute in Hoorn. Duizenden mensen komen van heinde en verre om te genieten van de vele kunstkraampjes in de stad. De muziekschool zal dit jaar op het Rode Steen te vinden zijn met optredens. maar vooral ook veel workshops voor kinderen. Van zang tot percussie, van kleutermuziek tot viool. Voor kinderen is die middag van alles te doen bij onze kraam. Kom gezellig langs.

U ziet het, ook volgend seizoen zal Boedijn weer de toon aangeven in Hoorn.