#Boedijnfestival op 23 september

Kom naar het Boedijnfestival op zaterdag 23 september.

Zaterdag 23 september van 11.00 tot 15.00 uur presenteert de muziekschool zich voor het nieuwe seizoen. Dit doen wij met een spetterend Boedijnfestival dat wij houden in en rondom ons prachtige gebouw aan de Noorderstraat en met gebruik van het podium van Muziekcafé Backstage Hoorn.

Het Boedijnfestival is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de muziekschool. Bezoekers van jong tot oud krijgen de kans om alle aanwezige instrumenten uit te proberen. Ons team van professionele docenten staat klaar om iedereen daarbij te begeleiden. Daarnaast zijn er de hele dag door optredens van gevorderde leerlingen afgewisseld met korte concerten door ons docentenorkest.  Op het Backstagepodium zijn optredens te vinden van singer songwriters en bands met muzikanten van jong tot oud. Beginnend of al ervaren.

Ook is er een speciale festivalactie: Snelle beslissers die zich tijdens het Boedijnfestival inschrijven voor een  instrumentale jaarcursus  krijgen maar liefst 1 maand gratis les.

  1. Deze actie geldt alleen bij het inschrijven voor een wekelijkse instrumentale jaarcursus of een wekelijkse jaarcursus zang.
  2. Een jaarcursus loopt in dit geval vanaf de eerst geplande les tot aan de zomervakantie 2018.
  3. Met een maand bedoelen wij vier lessen.
  4. De waarde van deze gratis maand les is niet om te zetten in geld of andere voorstellen.
  5. Met deze actie vervalt onze aanbieding van een gratis proefles (vooraf).
  6. Muziekschool Boedijn houdt zich het recht voor om elke inschrijving te toetsen aan de voorwaarden voor de festivalactie.