Concert Regio orkest Boedijn op 17 februari

Ieder jaar organiseert Muziekschool Boedijn een projectorkest voor musici die het leuk vinden om korte tijd in een symfonie-orkest mee te spelen: het Regio-orkest. Dit jaar bestaat het orkest uit maar liefst 80 musici , die onder leiding van dirigent Jean-Luc Vriend gedurende 6 repetities hebben gestudeerd aan een afwisselend programma.

In het programma ‘Aqua’ is water de verbindende factor. We zakken onder andere rivieren af zoals de Moldau. In dit deel uit Ma Vlast (‘mijn vaderland’) verklankt de componist Bedřich Smetana speelse watervallen en scènes op de oevers van de rivier, totdat de Moldau uiteindelijk uitmondt in de Elbe. Intussen kunnen we nog schuilen voor een verfrissende zomerse bui in A Gentle Rain, maar worden we toch nog nat met Raindrops Keep Fallin’ On My Head. In muziek van Aram Chatsjatoerjan hijsen we de zeilen en schuimen we over de wereldzeeën met de schepen van de Onedin Line. Tot slot proberen we ons dapper te verweren tijdens een overval door de Pirates of the Caribbean.

Tijdens dit afwisselende concert kunt u ook nog luisteren naar de Yellow B BigBand onder leiding van Huub Robeerts, waarmee het regio-orkest natuurlijk ook een gezamenlijke verrassing heeft voorbereid.

Het concert vindt plaats op zaterdag 17 februari vanaf 20.00 uur in de Oosterkerk in Hoorn. De kerk gaat om 19.15 uur open. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar, maar ook in de voorverkoop aan de balie van de muziekschool.
Een kaartje is € 10,00 per stuk.  Toegang kinderen tm 12 jaar is € 2,50.

Wilt u de poster delen van het concert? Heel graag! Hier kunt het downloaden als pdf >>> poster regio orkest