Geplaatst op15/02/2017 Bij In Muziekschool in beeld En3553 Views

Concert Regionaal Orkestproject

Regio Orkest Muziekschool Boedijn geeft concert “Wereldberoemd” op 17 maart a.s.

Ieder jaar organiseert Muziekschool Boedijn een projectorkest voor musici die het leuk vinden om korte tijd in een symfonie-orkest mee te spelen: het Regio-orkest.
Dit jaar hebben zich zo’n 60 leden aangemeld, die gedurende 8 repetities hebben gestudeerd aan een afwisselend programma. Tijdens het concert wordt samengewerkt met de Yellow B Bigband, de eigen bigband van Muziekschool Boedijn, en er zijn ook twee talentvolle zangeressen uitgenodigd.

Tijdens het programma ‘Wereldberoemd’ hoort u beroemde muziekstukken van over de hele wereld, zoals muziek uit Rusland, Brazilië, IJsland, Australië enz. Het Regio-orkest staat onder leiding van Jean-Luc Vriend, de Yellow B Bigband wordt gedirigeerd door Huub Robeerts.

Het concert vindt plaats op vrijdag 17 maart vanaf 20.00 uur in de Oosterkerk in Hoorn. De kerk gaat om 19.30 uur open. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

In de voorverkoop (via info@muziekschoolboedijn.nl reserveren) kost een kaartje € 10,00 per stuk. Op de avond zelf kost een kaartje € 12,50. Toegang kinderen is € 2,50.

 

 

Registratie van het Regio Orkest van vorig jaar.