Gitaarles akoestisch

De gitaar is een veelzijdig  instrument waar je heel veel plezier aan zult beleven. Rock- blues-, flamenco en klassieke muziek of liedjes begeleiden. Alles kan met de gitaar.

We leren je om muziek te maken op de manier die bij jou past. Je kunt leren muziek te lezen en na te spelen. Of zelf te schrijven. Natuurlijk kun je ook meedoen aan onze samenspel activiteiten en voorspeelavonden.
Vanaf ongeveer zeven jaar kun je al les nemen.
Gitaren zijn er in verschillende maten en soorten. We adviseren altijd eerst even met de docent te overleggen. Een goede beginnersgitaar is er al vanaf € 175,-.

STARTBLOK 10 PROEFLESSEN

Wij weten uit ervaring dat je eerst wat vlieguren moet maken op een instrument om te beslissen of het bij je past. Vandaar dat iedereen die zich inschrijft bij Boedijn start met een proeflesperiode van 10 lessen. Na 10 weken kun je aangeven of je wilt doorgaan als reguliere leerling, of dat je wilt stoppen.
We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om te zorgen dat jij na 10 lessen helemaal enthousiast bent en gaat voor het muziekinstrument van je keuze! Mocht je het na één les al weten dan maken wij daar geen probleem van. Je kunt dan kosteloos stoppen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het jaartarief. Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan geldt een tarief naar rato van het aantal resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

REGELINGEN/SPORT- EN CULTUURSTRIPPENKAART

Wij vinden dat muziekles voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn er regelingen voor minder draagkrachtigen.
Klik hier