Harp

Waarom kies jij voor harp? Voor klassieke stukken, popmuziek, Keltische folk of Zuid-Amerikaanse muziek? Of misschien voor harptherapie of minimal music? Alles is mogelijk. Okee, rock…daar heeft onze harpdocente niet meteen iets mee, maar wellicht kun je haar overtuigen dat dat ook leuk is op harp!

En dan heb je ook nog keus uit allerlei verschillende harpen: met 22 tot 47 snaren, met haakjes of pedalen, van zwart tot groen, akoestisch of elektrisch. Nog steeds in twijfel? Kom gerust een keer voor een proefles. Uiteraard geschikt voor alle leeftijden.

Docent

STARTBLOK 10 PROEFLESSEN

Wij weten uit ervaring dat je eerst wat vlieguren moet maken op een instrument om te beslissen of het bij je past. Vandaar dat iedereen die zich inschrijft bij Boedijn start met een proeflesperiode van 10 lessen. Na 10 weken kun je aangeven of je wilt doorgaan als reguliere leerling, of dat je wilt stoppen.
We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om te zorgen dat jij na 10 lessen helemaal enthousiast bent en gaat voor het muziekinstrument van je keuze! Mocht je het na één les al weten dan maken wij daar geen probleem van. Je kunt dan kosteloos stoppen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het jaartarief. Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan geldt een tarief naar rato van het aantal resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

REGELINGEN/SPORT- EN CULTUURSTRIPPENKAART

Wij vinden dat muziekles voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn er regelingen voor minder draagkrachtigen.
Klik hier