Hobo

De hobo is niet zo’n bekend instrument en niet heel veel mensen spelen het. Toch is het een bijzonder en mooi instrument met een prachtig, karakteristiek geluid. De hobo behoort tot de houten blaasinstrumenten. De toon ontstaat doordat je op een rietje blaast dat op de hobo geplaatst wordt. Het is niet een rietje waarmee je limonade drinkt maar twee stukjes dunne bamboe tegen elkaar die gaan trillen als je er op blaast. Zo ontstaat het geluid van de hobo.

Hobospelen heeft veel mogelijkheden voor samenspel. Duetten, trio’s harmonie-, en symfonieorkesten, je kunt overal terecht. Omdat de hobo een heldere en stabiele klank heeft die iedereen goed kan horen, zie je de hobo altijd het orkest stemmen. De hobo speelt de a en iedereen neemt deze over. Een hobo kan je in het begin het beste huren. Er zijn hier verschillende mogelijkheden en adressen voor. Vraag je leraar naar de mogelijkheden.

Docenten

STARTBLOK 10 PROEFLESSEN

Wij weten uit ervaring dat je eerst wat vlieguren moet maken op een instrument om te beslissen of het bij je past. Vandaar dat iedereen die zich inschrijft bij Boedijn start met een proeflesperiode van 10 lessen. Na 10 weken kun je aangeven of je wilt doorgaan als reguliere leerling, of dat je wilt stoppen.
We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om te zorgen dat jij na 10 lessen helemaal enthousiast bent en gaat voor het muziekinstrument van je keuze! Mocht je het na één les al weten dan maken wij daar geen probleem van. Je kunt dan kosteloos stoppen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het jaartarief. Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan geldt een tarief naar rato van het aantal resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

REGELINGEN/SPORT- EN CULTUURSTRIPPENKAART

Wij vinden dat muziekles voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn er regelingen voor minder draagkrachtigen.
Klik hier