Zang Pop & Jazz

Op de afdeling zang Pop&Jazz valt een hoop te beleven. We hebben leerlingen in alle leeftijdscategorieën. De jongsten zijn acht, de oudsten de vijftig gepasseerd.

De twee zangcoaches hebben een afgeronde conservatoriumopleiding en zijn daarnaast op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zangtechniek (EVTS, CVT, Lichtenberger Methode). Ze geven les in alle stijlen.
Je bepaalt samen met je docent welke songs je zingt.

Wil je het podium op, samenzingen met anderen? Binnen Boedijn zijn er allerlei mogelijkheden.

We hebben een vast podium op de Hoornse Stadsfeesten voor ons Join the Band project. We organiseren optredens in Theater t Pakhuis, Manifesto, Leescafe Live in de Hoornse Bibliotheek en nog veel meer. En elke maand kun je gratis zingen bij het Instantkoor, het koor zonder vaste leden.

Docenten Ciska en Charllotte zijn tevens ervaren songwriters, ze kunnen je begeleiden in het schrijven van je eigen songs. Dit kan op elk niveau, of je nou al ervaring hebt en/of verdieping wilt of juist de allereerste stappen in richting eigen muziek zet.

De opzegtermijn voor zangles pop & jazz is een maand.

STARTBLOK 10 PROEFLESSEN

Wij weten uit ervaring dat je eerst wat vlieguren moet maken op een instrument om te beslissen of het bij je past. Vandaar dat iedereen die zich inschrijft bij Boedijn start met een proeflesperiode van 10 lessen. Na 10 weken kun je aangeven of je wilt doorgaan als reguliere leerling, of dat je wilt stoppen.
We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om te zorgen dat jij na 10 lessen helemaal enthousiast bent en gaat voor het muziekinstrument van je keuze! Mocht je het na één les al weten dan maken wij daar geen probleem van. Je kunt dan kosteloos stoppen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het jaartarief.
Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan geldt een tarief naar rato van het aantal resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

REGELINGEN/SPORT- EN CULTUURSTRIPPENKAART

Wij vinden dat muziekles voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn er regelingen voor minder draagkrachtigen.
Klik hier