Charllotte Karlstedt

Charllotte Karlsted

Wie is Charllotte Karlsted ?

De Duits-Zweedse vocaliste en songwriter Charllotte Karlstedt verstaat de kunst om het publiek volledig voor zich te winnen met haar herkenbare stemgeluid en losse timing.”Met geroutineerde souplesse betovert en overtuigt ze de luisteraar als een mysterieuze, bruisende muze” (Muziekwereld)

Charllotte studeerde af aan het wereldberoemde Amsterdamse Conservatorium. Sindsdien woont en werkt ze in Amsterdam en heeft ze vijf albums op haar naam staan, met covers en eigen werk. Hierop horen we dat Charllotte een onvervalste zangeres is met een groot talent voor improvisatie.

Aan Boedijn is Charllotte alweer 10 jaar verbonden. En zij houdt heel veel van Hoorn! “Een van de mooiste plekken die Nederland te bieden heeft. De sfeer en het culturele aanbod is net een warm bad. En wat een hoop zangtalent loopt hier toch rond…”

Als docente heeft Charllotte diverse zangmethodes onder de loep genomen. Ze behaalde diploma’s in EVTS (Estill Voice Training System) en Complete Vocal Coach (CVT), en verdiepte zich in de Lichtenberger methode. Graag geeft ze haar passie, kennis en ervaring door aan anderen. Ze geeft geregeld workshops in het binnen- en buitenland, en wordt ook veel gevraagd voor masterclasses en koorscholingen. Een andere specialiteit van Charllotte is het geven van korte, krachtige bedrijfsworkshops. Deze zijn zowel recreatief, als gericht op presentatie en teambuilding.

Charllotte over lesgeven:

“Ik geloof niet dat er één ideale methode is om te leren zingen. Maar wel dat iedere persoon vraagt om een behandeling op maat, afgestemd op de fase waar hij of zij inzit. Mijn lessen vul ik op zo’n manier in, dat ze jou ondersteunen bij wat jíj wilt bereiken. Ik kijk altijd eerst naar wie ik voor me heb, ik haal jou op waar jij staat. Als je ambitie hebt en doelen, ga ik je vooral daarin ondersteunen, op welk niveau je ook bent. Als je gewoon lekker wilt zingen: Zingen is een bestaansrecht. Iedereen mag het doen! En het is ook nog gezond… ”

Charllotte helpt je ook graag met het schrijven of afmaken van jouw liedjes en het maken van muziektracks.

FOLLOW    Newsletter  Like on Facebook  Website

MUSIC        on BandCamp   on Soundcloud

CONTACT  CharllotteMusic@gmail.com  +316-23014364 @CharllotteMusic

 


 

0200

Zang Pop & Jazz

39

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Zaterdag

Muziekschool Boedijn

Meer informatie