Geplaatst op30/01/2017 Bij In Boedijn was here, Muziekschool in beeld En845 Views

Alle kleuren van de dwarsfluit bij Boedijn

Alle kleuren van de dwarsfluit!

Wist je dat je twee of meer tonen tegelijkertijd op één dwarsfluit kunt spelen en dat je kunt zingen terwijl je fluit speelt?

Dit zijn nog maar twee van de moderne technieken die voorbij komen tijdens de workshop “Flute Colors” op zondag 5 februari bij muziekschool Boedijn in Hoorn. Deelnemers leren op een leuke, luchtige en leerzame manier hoe je nog meer verschillende klanken uit de dwarsfluit kunt halen en hoe je deze technieken kunt gebruiken om een nog betere fluitist te worden.
De workshop wordt gegeven door Rogier de Pijper, de bedenker van Flute Colors. Hij reist momenteel met de workshop door het hele land en daarbuiten. Zijn boek Flute Colors is afgelopen jaar in 13 landen verkocht.

De workshop duurt 2 ½ uur. Volwassenen zijn welkom van 10.00 tot 12.30 uur. Kinderen onder de 18 jaar worden verwacht van 13.30 tot 16.00 uur. Noorderstraat 3, Hoorn.

De kosten voor deelname aan de workshop zijn 15 euro. Deelnemers die het boek á 19,95 willen kopen, kunnen het boek aanschaffen met 5 euro korting.

Het belooft een super leuke ochtend of middag te worden, die voor iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, een hele mooie en leerzame ervaring zal zijn!

Let op: Meer informatie en inschrijven kan via een email naar: info@muziekschoolboedijn.nl

Meer info over Flute Colors en Rogier de Pijper