Join The Band in Manifesto op zondagmiddag 9 april

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Alweer voor het derde jaar bij Muziekschool Boedijn: het project Join The Band

In dit project worden leerlingen -van beginner tot gevorderde- in één weekend klaargestoomd om in een band te spelen. Het project blijkt een succesformule omdat je in een korte tijd ontzettend veel leert over samen musiceren en op een podium staan. En Join The Band heeft een positief effect op de motivatie van onze leerlingen want die vinden het vaak geweldig om in een band te spelen.

Deze keer stampen de popdocenten van Boedijn uit meer dan 60 muzikanten vijf grote bands uit de grond. Deze bands geven als afsluiting van het project op zondag 9 april vanaf 15.00 uur een spetterend optreden op het podium van de Hoornse poptempel Manifesto.

De bezetting van de bands bestaat behalve uit de traditionele popinstrumenten ook uit cello’s, fluiten en violen. Een crossover project dus met ook nog eens bandleden van alle leeftijden: volwassenen, kids, tieners en jongeren.
De bezetting van de bands bestaat behalve uit de traditionele popinstrumenten ook uit cello’s, fluiten en violen. Een crossover project dus met ook nog eens bandleden van alle leeftijden: Lions (9-13 jaar), Chevrolets (13-15 jaar), Mobiles (15-18 jaar), Riffraffs (18+) en Abfabs (volwassenen).

Special guests deze middag zijn de muzikanten van “Die Vergangenheit”, de band van Amsterdamse zangeres Marloes Homan die ooit bij Boedijn’s popschool voor het eerst op het podium stond. “Die Vergangenheit” speelt een combinatie van garagerock, dreampop & shoegaze. Zij waren winnaar bij Q’s best in The Q factory.

Programma:

15.00 uur Die Vergangenheit
15.10 uur Riffraffs: Shape of You / How Will I Know
15.25 uur Lions: One of us / Happy
15.40 uur Abfabs: Bright side of the road / Faster Love
15.55 uur Mobiles: Teardrops / Californication
16.10 uur Chevrolets: How far I’ll go / Walking on Sunshine
16.25 uur Die Vergangenheit
17.00 uur einde

Ook meedoen aan zo’n leuk project? Muziekschool Boedijn geeft gratis proeflessen weg en de docenten zijn ter plekke om alle vragen te beantwoorden over de mogelijkheden binnen de afdeling Pop & Jazz Boedijn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]