Muziekschool Boedijn gesloten vanaf 20 december

Helaas is besloten dat het land vanaf zondag 19 december weer in lockdown gaat. Dit betekent dat ook wij onze deuren weer sluiten. Vanaf maandag 20 december gaan we weer over op online les, de docenten zullen hierover persoonlijk contact opnemen met hun leerlingen.

Veelgestelde vragen n.a.v. de lockdown bij Boedijn:


Wanneer gaat de school weer open?

– Antwoord: Hopelijk mag dat vanaf 15 januari. De lockdown geldt vanaf 20 december tot en met 14 januari 2022. In deze periode valt ook de kerstvakantie, deze is van 25 december tot en met 9 januari.

Als ik lessen mis tijdens deze periode worden die dan nog dit seizoen ingehaald?

-Antwoord: Dat is wel de bedoeling. Het inhalen gaat in overleg met je docent. Omdat we merken dat veel leerlingen nu online les krijgen, en dus geen lessen missen, hebben de docenten straks ruimte om in deze extra tijd ook de lessen met de andere leerlingen in te halen.

Als mijn lessen dit seizoen niet meer ingehaald kunnen worden wat gebeurt er dan?

-Antwoord: Een muziekschooljaar bestaat uit 37 lessen. Als er leerlingen zijn die door de sluiting van Boedijn niet aan dit aantal komen, zullen wij deze leerlingen volgend seizoen alsnog deze extra lessen geven.

Wat gebeurt er als ik geen online lessen wil of kan krijgen?

-Antwoord: Mocht het niet mogelijk zijn om online lessen te volgen dan kun je je lessen tijdelijk laten bevriezen tot het moment dat de school weer open is. Stuur dan z.s.m. een mail naar: claudia@muziekschoolboedijn.nl.  Geef duidelijk aan wanneer je laatste les was. Wij checken dit dan bij de docent en maken het voor je in orde.

Wat gebeurt er als ik nu toch wil stoppen met de lessen?

-Antwoord: Je kunt ieder moment in het schooljaar stoppen bij de muziekschool, met een opzegtermijn van een maand.

Opzeggen gaat altijd via de administratie: claudia@muziekschoolboedijn.nl, nooit via de docent! Dit gaat nog wel eens mis vandaar het uitroepteken. Natuurlijk is het wel goed om dit ook aan de docent te melden maar daarmee zijn de lessen nog niet opgezegd.

Ik heb me ingeschreven voor een korte cursus die begint in januari, wat nu? 

-Antwoord: Korte cursussen die in de eerste twee weken van januari stonden gepland, worden uitgesteld. Na de persconferentie in januari zullen we je hierover verder informeren.

Wij hopen met bovenstaande FAQ’s de meeste vragen te hebben beantwoord. Mocht de lockdown worden verlengd dan zullen wij deze FAQ’s aanpassen. Mocht je nog een andere vraag hebben, mail dan naar info@muziekschoolboedijn.nl. Onze administratie werkt momenteel vanuit huis, maar we kunnen telefonisch contact met je opnemen als je dit graag wilt. Voor de zekerheid vermelden we nog even dat onze muziekschool is gesloten tijdens de kerstvakantie: 25 december tot en met 9 januari 2022. Mails die we in deze periode ontvangen beantwoorden we vanaf 10 januari.