WelkomterugBoedijn

Lieve leerlingen, wij zijn weer open!

Culturele locaties binnen, zoals muziekscholen en centra voor de kunsten

  • In een ruimte binnen mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn. Dit is exclusief personeel.
  • Voor personen vanaf 18 jaar geldt: individuele beoefening mag. Of in groepsverband met maximaal 2 personen. Dit is exclusief een docent. Bijvoorbeeld: in een ruimte kunnen maximaal 15 tweetallen oefenen of repeteren, exclusief docent.
  • Voor kinderen tot en met 17 jaar geldt: groepslessen en repetities in groepsverband (maximaal 30 personen) zijn toegestaan.
  • Er mag geen publiek aanwezig zijn.
  • Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht.
  • Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af als dit nodig is om te kunnen oefenen of repeteren.

Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/

Lees hier het Protocol Boedijn Covid-19

Muziekschool Boedijn vindt het ultiem belangrijk dat, naast de kwalitatief goede muzieklessen die de leerlingen van ons gewend zijn, onze lessen plaatvinden in een veilige lesomgeving voor leerling én docent, conform de voorschriften van het RIVM. Daarom hebben wij het Protocol Boedijn Covid-19 opgesteld. Onze leerlingen hebben dit via email ontvangen, samen met een klantenbrief (schooljaar 2019-2020).

Alle uitvoeringen blijven wegens de maatregelen omtrent Covid-19 voorlopig afgelast.

Leerlingen die vanwege medische- of leeftijds-redenen in een risicogroep vallen kunnen de komende periode nog wel online les krijgen en leerlingen die het toch nog niet aandurven mogen dit ook bij hun docent aangeven. Ook zij zullen dan nog online lessen blijven volgen.