WelkomterugBoedijn

Lieve leerlingen, tijdens de lockdown geven wij online muziekles.

Brief aan leerlingen, d.d. 14 december 2020:

Beste leerling, ouder(s) / verzorger(s),

Het gebouw van de muziekschool zal vanaf morgen weer gesloten zijn. Premier Rutte zal vanavond verregaande maatregelen bekend maken ten aanzien van het COVID-beleid. Er is echter al genoeg informatie bekend gemaakt.

Vanaf middernacht gaat Nederland in een lock down. Alleen scholen hebben nog tot woensdag de tijd gekregen om dit te regelen. De cultuurcentra in Noord Holland hebben gezamenlijk besloten om morgen dicht te gaan.

Dat betekent dat de lessen tot de kerstvakantie on line zullen worden gegeven. Jullie docenten zullen dit verder met jullie regelen.

De lock down is afgekondigd t/m dinsdag 19 januari. Na de kerstvakantie zal er dus ook nog twee weken on line les worden gegeven. Ik hoop heel erg dat we daarna ons gebouw weer kunnen openen maar niemand kan ons dat op dit moment garanderen.

Het is jammer dat we het jaar zo moeten afsluiten; de muziekschool is in de laatste maanden een veilige haven geweest voor al haar leerlingen. Onze docenten hebben ontzettend hun best gedaan om, naast de normale lessen, samen spelen en kleine optredens te organiseren. En dat lukte wonderwel. Morgenavond zouden onze jongste leerlingen in de Oosterkerk kerstmuziek spelen. Zonder publiek maar wel fijn met elkaar. Iedereen had daar een ontzettende zin in.

Helaas kan dat ook niet doorgaan.

Maar we kijken gewoon weer vooruit, muzikanten zijn dat gewend. Als een optreden minder gaat richten we ons gewoon op de volgende. En dus gaan wij onze uiterste best doen om jullie, in de komende periode,  ontzettende leuke muzieklessen te geven. Gewoon on line. Dat kunnen onze docenten, dat hebben ze al meer dan eens bewezen dit jaar. Ik weet zeker dat ze jullie ook op afstand kunnen laten voelen hoe fijn het is om muziek te maken.

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor het vertrouwen dat jullie dit jaar in de muziekschool hebben gehad. Juist nu hebben wij bij de muziekschool gevoeld hoe belangrijk jullie voor ons zijn. En wij hopen dat wij dat voor jullie ook een beetje waren.

Ik wens iedereen een ontzettende leuke kerstvakantie toe en alvast een heel fijn nieuwjaar.

Wouter Hakhoff
Directeur Muziekschool Boedijn

Lees hier het Protocol Boedijn Covid-19

Muziekschool Boedijn vindt het ultiem belangrijk dat, naast de kwalitatief goede muzieklessen die de leerlingen van ons gewend zijn, onze lessen plaatvinden in een veilige lesomgeving voor leerling én docent, conform de voorschriften van het RIVM. Daarom hebben wij het Protocol Boedijn Covid-19 opgesteld. Onze leerlingen hebben dit via email ontvangen, samen met een klantenbrief (schooljaar 2019-2020).

Alle uitvoeringen blijven wegens de maatregelen omtrent Covid-19 voorlopig afgelast.

Leerlingen die vanwege medische- of leeftijds-redenen in een risicogroep vallen kunnen de komende periode nog wel online les krijgen en leerlingen die het toch nog niet aandurven mogen dit ook bij hun docent aangeven. Ook zij zullen dan nog online lessen blijven volgen.

Eerdere correspondentie omtrent COVID-19:

Klantenbrief 5-11-2020

Klantenbrief 7-11-2020