Ouder-kind Pianoles

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Muziekschool Boedijn biedt nu een lesvorm, speciaal voor ouder en kind die samen met pianolessen willen beginnen: Ouder-Kind-Pianoles. Naast het feit dat samen musiceren met je kind een hele leuke bezigheid is, heeft ouder-kind-pianoles de volgende voordelen voor ouders:

• Weten waar je kind mee bezig is
• Je eigen kennis vergroten
• Kind thuis kunnen stimuleren/helpen
• Je houdt er zelf er een leuke hobby aan over
• Het instrument wordt thuis doelmatiger gebruikt.

Ouder en kind krijgen samen wekelijks, 40 minuten les. De lessen zijn voornamelijk gericht op de voortgang van het kind, al wordt er uiteraard gekeken naar ieders persoonlijke situatie en het niveau van ieder duo. Er zal voldoende tijd zijn voor het herhalen van oude lesstof, aanbieden/leren van nieuwe lesstof en individuele aandacht. Het inplannen van een lesdag/lestijd gaat in overleg met de docent.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]Lestijd: Noorderstraat (centrum), Wijkcentrum Kersenboogerd (maandagmiddag), Dorpshuis ‘t Centrum Venhuizen (woensdagmiddag)
Duur: maandag t/m zaterdag
Leeftijd: kind (< 21 jaar) en volwassene
Duur: jaarcursus (39 weken x 40 minuten, per maand opzegbaar)
Start: bij aanvang van en gedurende het cursusjaar
Tarief: 1 x per week les: 10 termijnen van € 94,50 voor ouder&kind samen
Docenten: Sander Bos, Kemal Ultanur, Jean-Luc Vriend, Irina Zarya[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]