Pianoles

De piano wordt wel de ‘koning der instrumenten’ genoemd. En dat is niet voor niets: het is een bijzonder veelzijdig instrument. Je kunt er allerlei muziekstijlen op spelen: zowel klassieke muziek als jazz- en popmuziek kunnen prima op een piano vertolkt worden. De piano is een prachtig solo-instrument: er is (en wordt) bijzonder veel muziek geschreven voor alleen piano. Verder zijn er veel bewerkingen geschreven waarbij de piano in z’n eentje een heel orkest of de hele band tegelijk is. Maar het is ook een heel goed begeleidingsinstrument. Zo kun je andere instrumenten en zangers (inclusief jezelf!) begeleiden, of in een band spelen. Piano’s kun je vinden in vele merken en prijsklassen, zowel akoestisch als digitaal. Reken voor een nieuwe digitale piano op minimaal € 1000,-, voor een nieuwe akoestische piano op prijzen vanaf € 3000,-. Maar tweedehands instrumenten kunnen natuurlijk veel goedkoper zijn (en hoeven niet per definitie van mindere kwaliteit te zijn). Veel pianohandels bieden ook piano’s te huur aan (huurprijs afhankelijk van de verkoopprijs, vanaf ongeveer € 45,- per maand).

Informatie

uw keuze pianoles
docent Kemal Ultanur, Jean-Luc Vriend, Irina Zarya, Martijn van Spaendonck
lesvorm wekelijks individueel les. Tweewekelijks les is mogelijk voor gevorderde leerlingen.
leslocatie Noorderstraat 3 en Wijkcentrum Kersenboogerd (maandag)
lesdag ma t/m vr
leeftijd vanaf 4 jaar
duur jaarcursus (39 weken x 24 minuten)
start bij aanvang van en gedurende het cursusjaar
tarief < 21 jaar >1 x per week: 10 termijnen x € 67,90
tarief v.a. 21 jaar 1 x per 2 weken: 10 termijnen x € 41,10;
1 x per week: 10 termijnen x € 82,20

 

Inschrijven voor pianoles klassiek Inschrijven voor pianoles pop&jazz

Voor piano bieden wij nu verschillende lesvormen:

Ouder-Kind-Pianoles

Muziekschool Boedijn biedt nu een lesvorm, speciaal voor ouder en kind die samen met pianolessen willen beginnen: Ouder-Kind-Pianoles. Naast het feit dat samen musiceren met je kind een hele leuke bezigheid is, heeft ouder-kind-pianoles de volgende voordelen voor ouders:
• Weten waar je kind mee bezig is
• Je eigen kennis vergroten
• Kind thuis kunnen stimuleren/helpen
• Je houdt er zelf er een leuke hobby aan over
• Het instrument wordt thuis doelmatiger gebruikt.

Ouder en kind krijgen samen wekelijks, 40 minuten les. De lessen zijn voornamelijk gericht op de voortgang van het kind, al wordt er uiteraard gekeken naar ieders persoonlijke situatie en het niveau van ieder duo. Er zal voldoende tijd zijn voor het herhalen van oude lesstof, aanbieden/leren van nieuwe lesstof en individuele aandacht. Het inplannen van een lesdag/lestijd gaat in overleg met de docent.

Lestijd: Noorderstraat (centrum), Wijkcentrum Kersenboogerd (maandagmiddag)
Duur: maandag t/m zaterdag
Leeftijd: kind (< 21 jaar) en volwassene
Duur: jaarcursus (39 weken x 40 minuten)
Start: bij aanvang van en gedurende het cursusjaar
Tarief: 1 x per week les: 10 termijnen van € 99,60 voor ouder&kind samen
Docenten: Martijn van Spaendonck, Kemal Ultanur, Jean-Luc Vriend, Irina Zarya

Duolessen Piano

Samen met iemand anders muziek maken kan heel motiverend werken. Je leert met elkaar en van elkaar, en speelt (wanneer je hiervoor kiest) gezamenlijke stukken. Naast individuele lessen bieden wij nu ook duolessen aan, voor zowel kinderen als volwassenen. Wat is het verschil tussen een duoles en een individuele les? Een duoles duurt 40 minuten per twee leerlingen, een individuele les 25 minuten per leerling. De kosten van een duoles zijn lager dan die van een individuele les.

Kan ik me in m’n eentje inschrijven voor een duoles? Aanmelden voor deze lesvorm kan altijd. Zodra wij iemand hebben gevonden van hetzelfde instroomniveau en dezelfde leeftijd dan kunnen de lessen van start gaan. Het inplannen van een lestijd gaat in overleg met de docent en zijn/haar leerlingen. Wanneer je samen inschrijft met iemand van hetzelfde niveau dan kun je praktisch direct beginnen!

Lesloctie: Noorderstraat (centrum), Wijkcentrum Kersenboogerd (maandagmiddag)
Lesdag: maandag t/m zaterdag
Leeftijd: vanaf 6 – 99 jaar
Duur: jaarcursus (39 weken x 40 minuten)
Start: bij aanvang van en gedurende het cursusjaar
Tarief: Jonger dan 21 jaar, 1 x per week les: 10 termijnen x € 57,95
Vanaf 21 jaar, 1 x per week les: 10 termijnen x € 70,11
Docenten: Martijn van Spaendonck, Kemal Ultanur, Jean-Luc Vriend, Irina Zarya