Sing Your Heart Out!

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Ben je tussen de 10 en 14 jaar en zing je graag mee met de laatste hits via Youtube, alleen of met vrienden of vriendinnen?

Als je dat graag doet en ook in het zingen beter wilt worden is ‘Sing your heart out’ echt iets voor jou! In deze cursus van 10 lessen leer je van een echte vocal coach veel meer over zingen en samen muziek maken, over performance en durven jezelf te laten horen. Thuis kun je oefenen met behulp van de iPad, smartphone of computer.

Naast 8 groepslessen zang en 2 e-learninglessen gaan we ook Studio Muzieklab in voor een geluidsopname en maken we met behulp van een regisseur een echte videoclip!

Zodra er genoeg aanmeldingen zijn kunnen we beginnen met een nieuwe groep van maximaal 12 cursisten. Wil je meer weten of meedoen? Mail dan naar info@muziekschoolboedijn.nl Of bekijk ons promofilmpje voor een indruk van de cursus:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video title=”Promofilmpje van de cursus Sing Your Hear Out!” link=”http://youtu.be/kCELmMcmSK4″][/vc_column][/vc_row]