Trots op onze leerlingen!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het was een prachtige recensie in het NHD – Dagblad voor West-Friesland over het concert dat Muziekschool Gerard Boedijn gaf samen met de ‘levende legende’ Tim Knol tijdens de Hoornse Haven Concerten Hoorn. Wij danken de organisatie voor het vertrouwen in ons en Tim voor de fantastische manier hoe hij het concert met onze leerlingen heeft voorbereid. Dit zullen ze niet snel vergeten. De laatste pluim gaat naar onze docentes Ankie Teunisse en Ciska Ruitenberg!

Ook de Cultuurroute op vrijdagavond 2 september was een succes. De bibliotheek was die avond opengesteld voor publiek en daar was een doorlopende muzikale voorstelling met zang, fluit, cello en piano. Er werd een afwisselend programma geboden door leerlingen van de muziekschool Annieke Stevens (piano), Lotte (zang) & Maartje (gitaar), Boedijns dwarsfluitkwartet en daarnaast musiceerde de directeur van de Bibliotheek, Maaike Deckers (cello) en Ed de Boer (piano).

Met hierbij nog onze traditionele Open Dag op 3 september en maar liefst twee kramen op de Kunst- en Cultuurmarkt mogen we spreken van een geslaagde muzikale aftrap van ons nieuwe cursusseizoen!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”6694″ img_size=”large” img_link=”https://muziekschoolboedijn.nl/wp-content/uploads/2016/09/recensie-Hoornse-Havenfeesten-2016.pdf”][vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ images=”6710,6711,6712,6713,6714,6715,6717,6716″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]