Zaterdag 17 juni kennismakings middag met Boedijn in de foyer van Het Park

Kennismakingsconcert Muziekschool Boedijn in schouwburg Het Park tijdens Hoornse Stadsfeesten

Interactieve kennismakingsmiddag met muziek luisteren, instrumenten proeven en veel informatie over muziekschool Boedijn.

Aankomende vrijdag barsten de Hoornse Stadsfeesten weer los. Muziekschool Boedijn zal het hele weekend op diverse podia te horen zijn. Op zaterdagmiddag zijn er concerten van de afdeling Pop&Jazz op het Kerkplein. Op zondag presenteert de muziekschool zich in al haar facetten in De Brasserie van schouwburg Het Park.

Naast al deze concerten organiseert Boedijn een kennismakingsmiddag in de foyer van schouwburg het Park. Op zaterdagmiddag 17 juni, tussen 13.00 uur en 16.00 uur kan het publiek kennis maken met de klassieke afdeling van de muziekschool. Een docentenorkest onder leiding van dirigent/directeur Wouter Hakhoff zal steeds in een korte voorstelling het publiek verrassen met diverse muziekstijlen. Wouter Hakhoff zal het één en ander aan elkaar praten en in interactie met het publiek alle verschillende instrumenten voorstellen. Niet alleen maakt iedereen zo kennis met alle instrumenten maar ook met de vakkundige docenten die les geven bij Boedijn. Na elke voorstelling is er dan voldoende gelegenheid om zelf de instrumenten uit te proberen. Alle docenten staan klaar om persoonlijk iets over hun instrument te vertellen en dat is ook het moment om zelf te proeven. Dit is hét moment om eens te kijken welk instrument er past bij uw kind, kleinkind of misschien wel bij uzelf. Op de muziekschool wordt lesgeven door professionele docenten. Deze zijn niet alleen gespecialiseerd in lessen aan kinderen maar geven ook uitstekend les aan volwassenen. Ook mensen die wel weer eens hun oude instrument uit het stof willen halen zijn bij ons aan het juiste adres. Deze kennismakingsmiddag is dus voor jong en oud.

De kennismakingsconcerten beginnen om kwart over één, twee en drie.