Basgitaar

Beginners: In de eerste lessen leer je je instrument en de basistechniek voor je linker- en rechterhand. Daarna worden de lessen gericht op het leren van de muziek die jij mooi vindt. De verschillende aspecten van basspelen zoals ritme, theorie en stijl komen gaandeweg aan de orde. Als er een specifieke stijl of techniek is die je graag wilt leren, kan dit.

Ben je een gevorderde leerling dan kun je zelf aangeven welk aspect van je spel je verder wilt ontwikkelen. Wil je in het algemeen beter worden, dan kunnen we een aantal muzikale oefeningen doorlopen zodat het duidelijk wordt op welk vlak je nog wat extra hulp kunt gebruiken.

Als je de ambitie hebt om professioneel muzikant te worden, dan kunnen we (vanaf elk startniveau) hier naar toe werken. We werken dan aan speelvaardigheid, gehoortraining en theoretische kennis.

Docenten

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het tarief voor een lesseizoen van 39 lesweken. Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan betaal je alleen voor de resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht
Geef een geldige geboortedatum op

Gegevens betalingsplichtige

Geef een geldige geboortedatum op
Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht