Basgitaar

Beginners: In de eerste lessen leer je je instrument en de basistechniek voor je linker- en rechterhand. Daarna worden de lessen gericht op het leren van de muziek die jij mooi vindt. De verschillende aspecten van basspelen zoals ritme, theorie en stijl komen gaandeweg aan de orde. Als er een specifieke stijl of techniek is die je graag wilt leren, kan dit.

Ben je een gevorderde leerling dan kun je zelf aangeven welk aspect van je spel je verder wilt ontwikkelen. Wil je in het algemeen beter worden, dan kunnen we een aantal muzikale oefeningen doorlopen zodat het duidelijk wordt op welk vlak je nog wat extra hulp kunt gebruiken.

Als je de ambitie hebt om professioneel muzikant te worden, dan kunnen we (vanaf elk startniveau) hier naar toe werken. We werken dan aan speelvaardigheid, gehoortraining en theoretische kennis.

Docenten

STARTBLOK 10 PROEFLESSEN

Wij weten uit ervaring dat je eerst wat vlieguren moet maken op een instrument om te beslissen of het bij je past. Vandaar dat iedereen die zich inschrijft bij Boedijn start met een proeflesperiode van 10 lessen. Na 10 weken kun je aangeven of je wilt doorgaan als reguliere leerling, of dat je wilt stoppen.
We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om te zorgen dat jij na 10 lessen helemaal enthousiast bent en gaat voor het muziekinstrument van je keuze! Mocht je het na één les al weten dan maken wij daar geen probleem van. Je kunt dan kosteloos stoppen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het jaartarief. Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan geldt een tarief naar rato van het aantal resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

REGELINGEN/SPORT- EN CULTUURSTRIPPENKAART

Wij vinden dat muziekles voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn er regelingen voor minder draagkrachtigen.
Klik hier