Regeling voor minder draagkrachtigen

Sport- en cultuurstrippenkaart

De gratis sport- en cultuurstrippenkaart is er voor inwoners van de gemeente Hoorn met een laag inkomen. Met deze kaart kun je het lidmaatschap van een sportvereniging of de entree van een culturele activiteit betalen. De strippen zijn niet inwisselbaar voor geld. Elk gezinslid mag een eigen kaart aanvragen. Er zijn verschillende kaarten voor kinderen tot 18 jaar en volwassenen. Om in aanmerking te komen voor de strippenkaart geldt een inkomensgrens.  Meer informatie hierover staat op de website van de gemeente Hoorn .

Heb je al een Sport- en Cultuurstrippenkaart en wil je hiermee (een deel van) de muzieklessen betalen?

Kies via Lesaanbod voor de instrumentale jaarcursus, korte cursus of workshop waarvoor je wilt inschrijven. Bij een instrumentale jaarcursus staat onder de kolom Lesgeldberekening hoeveel een cursus kost. Bij korte cursussen en workshops staat het tarief op de pagina vermeld.
Wanneer je besluit om in te schrijven dan kun je dit doen onder de kolom Aanmelden. Daar vermeld je in het vakje “opmerkingen” dat je wilt betalen met de Sport- en Cultuurstrippenkaart.  Klik daarna op de knop “volgende” en vul de rest van het formulier in. Na het voltooien van de inschrijving ontvang je van ons een automatische inschrijfbevestiging met een inschrijfnummer. Je kunt op de muziekschool langskomen om het bedrag (of een deel ervan) te betalen met de Sport- en Cultuurstrippenkaart.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een mail via: info@muziekschoolboedijn.nl of vul het contactformulier in:

Neem vooral contact met ons op voor meer informatie: