Cello

Strijkinstrumenten zijn instrumenten die klank geven door het aanstrijken van snaren. Dit gebeurt met een strijkstok bespannen met paardenharen. Alle strijkinstrumenten hebben vier snaren, behalve de contrabas die soms ook wel vijf snaren heeft.

De cello is de één na de grootste van de viool –familie en geeft hele hoge en hele lage tonen. Wat uiterlijk betreft lijkt de cello ook op een grote viool. Hij is veel te groot om onder je kin te houden, daarom zet je hem met een pen op de grond. Hij heeft een volle warme klank en komt veel voor in de klassieke muziek. Hij heeft dan verschillende functies, als bas instrument of als melodie instrument. Ook in de popmuziek duikt hij geregeld op. Er is zelfs een cello popband Apocalyptica, die erg beroemd is. Je kunt al vanaf 6 jaar met celloles beginnen; Je begint dan op een kleine cello. Meestal huurt een leerling in het begin een instrument zodat deze langzaam kan “meegroeien”.

Docent

STARTBLOK 10 PROEFLESSEN

Wij weten uit ervaring dat je eerst wat vlieguren moet maken op een instrument om te beslissen of het bij je past. Vandaar dat iedereen die zich inschrijft bij Boedijn start met een proeflesperiode van 10 lessen. Na 10 weken kun je aangeven of je wilt doorgaan als reguliere leerling, of dat je wilt stoppen.
We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om te zorgen dat jij na 10 lessen helemaal enthousiast bent en gaat voor het muziekinstrument van je keuze! Mocht je het na één les al weten dan maken wij daar geen probleem van. Je kunt dan kosteloos stoppen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het jaartarief. Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan geldt een tarief naar rato van het aantal resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

REGELINGEN/SPORT- EN CULTUURSTRIPPENKAART

Wij vinden dat muziekles voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn er regelingen voor minder draagkrachtigen.
Klik hier