Dwarsfluit

De dwarsfluit is een geweldig instrument met veel mogelijkheden, zoals het spelen in diverse ensembles, symfonie en harmonie orkesten. Er is voor de dwarsfluit veel muziek geschreven in alle stijlen, o.a. klassiek, musical, pop, jazz. Duetten, trio’s ensembles en natuurlijk solo, met piano of CD.

Dwarsfluit is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen. Het instrument heeft een prachtig heldere klank. Het neemt niet veel plaats in en is makkelijk om overal mee naar toe te nemen. Bovendien wordt het bespelen van de dwarsfluit niet als heel moeilijk ervaren en kan men al gauw een deuntje meespelen. Ook voor volwassenen is de dwarsfluit dus een zeer laagdrempelig instrument om te leren bespelen.

Vanaf 6 jaar kun je al op dwarsfluitles. De jongste leerling begint op de minidwarsfluit, dat is een dwarsfluit met een kromme kop. Je kunt de dwarsfluit al vanaf € 400,- à € 500,- aanschaffen.

STARTBLOK 10 PROEFLESSEN

Wij weten uit ervaring dat je eerst wat vlieguren moet maken op een instrument om te beslissen of het bij je past. Vandaar dat iedereen die zich inschrijft bij Boedijn start met een proeflesperiode van 10 lessen. Na 10 weken kun je aangeven of je wilt doorgaan als reguliere leerling, of dat je wilt stoppen.
We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om te zorgen dat jij na 10 lessen helemaal enthousiast bent en gaat voor het muziekinstrument van je keuze! Mocht je het na één les al weten dan maken wij daar geen probleem van. Je kunt dan kosteloos stoppen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het jaartarief. Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan geldt een tarief naar rato van het aantal resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

REGELINGEN/SPORT- EN CULTUURSTRIPPENKAART

Wij vinden dat muziekles voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn er regelingen voor minder draagkrachtigen.
Klik hier