Gitaar elektrisch

Gitaar leren spelen zoals je hebt leren praten. Het gaat zo: Je hoort een melodie van de docent en je speelt deze na. De docent speelt een ritme voor en jij speelt dit na tot je het zelf voelt, zonder noten. In de les spelen we jouw favoriete liedje die je meeneemt naar de les (CD, Mp3 speler, telefoon), op gehoor na. Samen luisteren we naar het liedje en spelen het samen. Eerst in kleine stukjes, totdat je het helemaal zelf kunt spelen. De docent leert je ook zelf muziek te verzinnen, door te improviseren of te componeren. Zo leer je je eigen liedjes maken. In de les wordt veel aan samenspel gedaan, zodat je met andere muzikanten kunt spelen. Dit ook weer zonder noten maar op gehoor, zoals je met je vrienden praat. Voor de gevorderden doen we dit alles, maar dan op een hoger niveau.

STARTBLOK 10 PROEFLESSEN

Wij weten uit ervaring dat je eerst wat vlieguren moet maken op een instrument om te beslissen of het bij je past. Vandaar dat iedereen die zich inschrijft bij Boedijn start met een proeflesperiode van 10 lessen. Na 10 weken kun je aangeven of je wilt doorgaan als reguliere leerling, of dat je wilt stoppen.
We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om te zorgen dat jij na 10 lessen helemaal enthousiast bent en gaat voor het muziekinstrument van je keuze! Mocht je het na één les al weten dan maken wij daar geen probleem van. Je kunt dan kosteloos stoppen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het jaartarief. Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan geldt een tarief naar rato van het aantal resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

REGELINGEN/SPORT- EN CULTUURSTRIPPENKAART

Wij vinden dat muziekles voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn er regelingen voor minder draagkrachtigen.
Klik hier