Piano Klassiek

Wil je graag in je eentje muziek maken? Of doe je dat liever met anderen? In beide situaties is piano jouw instrument!

De piano is zo veelzijdig dat je er in je eentje de mooiste muziek op kunt spelen, van Bach en Brahms tot Beatles en Alicea Keys.

De piano is ook een fantastisch instrument om samen met anderen te spelen. Bijvoorbeeld samen met een andere pianist (wat klinkt er nou mooier dan één piano? Twee piano’s!). Maar als pianist kun je ook zangers of instrumentalisten begeleiden, je kunt meedoen in bands en soms zelfs in grote orkesten. Zeker bij Muziekschool Boedijn zijn er veel mogelijkheden om samen te spelen.

Docenten

STARTBLOK 10 PROEFLESSEN

Wij weten uit ervaring dat je eerst wat vlieguren moet maken op een instrument om te beslissen of het bij je past. Vandaar dat iedereen die zich inschrijft bij Boedijn start met een proeflesperiode van 10 lessen. Na 10 weken kun je aangeven of je wilt doorgaan als reguliere leerling, of dat je wilt stoppen.
We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om te zorgen dat jij na 10 lessen helemaal enthousiast bent en gaat voor het muziekinstrument van je keuze! Mocht je het na één les al weten dan maken wij daar geen probleem van. Je kunt dan kosteloos stoppen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het jaartarief. Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan geldt een tarief naar rato van het aantal resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

REGELINGEN

Wij vinden dat muziekles voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn er regelingen voor minder draagkrachtigen.
Klik hier