Ukelele

De ukelele wint steeds meer aan populariteit! Logisch want het is een handzaam instrument voor een heel lage prijs aan te schaffen en geweldig te combineren met zang. Toch wordt ook de 4 Jaargetijden van Vivaldi op ukelele gespeeld.

Bij de cursus leer je akkoorden spelen, zowel tokkelend als slag. Je leert hoe je de maat goed vast kunt houden en ook hoe dat eigenlijk theoretisch werkt. Nadruk ligt bij de individuele wens van de cursist. Wij adviseren een goede ukelele te kopen.  Voor enkele tientjes meer heb je een instrument waar je jaren plezier van hebt. Kala of Ortega staan goed bekend. Er zijn meerdere soorten verkrijgbaar. De sopraan wordt het meest verkocht.

Docenten

STARTBLOK 10 PROEFLESSEN

Wij weten uit ervaring dat je eerst wat vlieguren moet maken op een instrument om te beslissen of het bij je past. Vandaar dat iedereen die zich inschrijft bij Boedijn start met een proeflesperiode van 10 lessen. Na 10 weken kun je aangeven of je wilt doorgaan als reguliere leerling, of dat je wilt stoppen.
We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om te zorgen dat jij na 10 lessen helemaal enthousiast bent en gaat voor het muziekinstrument van je keuze! Mocht je het na één les al weten dan maken wij daar geen probleem van. Je kunt dan kosteloos stoppen.

Lesgeld berekening

Bereken uw prijs op basis van leeftijd, woonplaats en lesvorm.

Leeftijd:

De lesgeldberekening toont het jaartarief. Als je later in het schooljaar inschrijft voor instrumentale lessen, dan geldt een tarief naar rato van het aantal resterende lesweken.

Aanmelden

Lesdag + datum, tijd en leslocatie is verplicht
Lesvorm is verplicht

Gegevens cursist

Aanhef is verplicht

Gegevens betalingsplichtige

Betaalgegevens zijn verplicht
Termijnen-veld is verplicht
Termijnen-veld is verplicht

REGELINGEN/SPORT- EN CULTUURSTRIPPENKAART

Wij vinden dat muziekles voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn er regelingen voor minder draagkrachtigen.
Klik hier